Ιστιοπλοΐα

Στις μέρες μας, αυτοί που ανακαλύπτουν μια «άλλη Λευκάδα» χρησιμοποιώντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος, είναι ολοένα και περισσότεροι. Η υπερσύγχρονη μαρίνα στη πόλη της Λευκάδας, άνοιξε το δρόμο για περισσότερες επισκέψεις, καθώς έχει την δυνατότητα ελλιμενισμού 620 σκαφών. Έτσι, η εξέλιξη της ιστιοπλοΐας στο νησί, είναι σήμερα πραγματικά εντυπωσιακή.

Το νησί της Λευκάδας κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους σύγχρονους Ροβινσώνες, με τους εντυπωσιακούς όρμους, τα γραφικά ψαροχώρια και τις κάτασπρες αμμουδιές του, πολλές από αυτές απροσπέλαστες από την στεριά.

Τα Πριγκιποννήσια, απέναντι από το Νυδρί, με επίκεντρο το Σκορπιό του Αριστοτέλη Ωνάση, εντυπωσιάζουν τους δεινούς ιστιοπλόους με την μοναδικότητα και την φυσική ομορφιά τους, ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται το Μεγανήσι με τα αμέτρητα λιμανάκια του που σχηματίζουν μικρά περίτεχνα φιόρδ.

Λίγο πιο νότια βρίσκονται τα δύο νησάκια Κάλαμος και Καστός, με υπέροχες μοναχικές παραλίες και θαλασσοσπηλιές.
Η δυτική Λευκάδα προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες και συγκινήσεις. Αμμουδιές μικροσκοπικές με μήκος μόλις λίγων μέτρων, περίκλειστες από πεύκα με εναλλαγές εκπληκτικές.

Πηγή: www.lefkada.gr

send to facebook
print
send to friend
Photo Gallery

Στοιχεία επικοινωνίας

Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας
31100 Λευκάδα, Ελλάδα
Τηλ: +30 26450 24539
Fax: +30 26450 24539
info@lefkashotels.gr