Τουριστική Έκθεση στην Κύπρο

Λευκάδα ΛευκάδαςΕΝΩΣΗ  ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – LEFKADA HOTEL ASSOCIATION

 

 

 

 

                                                                           Λευκάδα 02/05/2012

 

 

 

Η μεγάλη προσέλευση κοινού ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης "ΤΑΞΙΔΙ" που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου το διάστημα 27-29 Απριλίου.

 

Το μήνυμα που απηύθυναν οι Κύπριοι επισκέπτες, μέσω των εκθετών από την Ελλάδα, είναι ότι «Οι Κύπριοι εφέτος στηρίζουν την Ελλάδα», επιλέγοντας τους τουριστικούς της προορισμούς για τις θερινές διακοπές τους.

 

Η τουριστική προβολή των Ιόνιων Νήσων , με τη σύμπραξη όλων των συμμετεχόντων φορέων και προσώπων, έγινε οργανωμένα και αφορούσε τον θρησκευτικό, τον εκπαιδευτικό, τον αθλητικό, τον πολιτιστικό, τον περιβαλλοντικό και των θαλάσσιο τουρισμό.

Παράλληλα  πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας κ.Ιωάννη Λιβιτσάνο ,  πλήθος συναντήσεων με τους σημαντικότερους tour operators της Κύπρου,  με στόχο την οργάνωση πακέτων για την τουριστική περίοδο του 2013, με ενεργοποίηση πτήσεων charter από και προς τα αεροδρόμιο του Ακτίου.

Το περίπτερο των Ιονίων Νήσων επισκέφθηκε ο Υπουργός Εμπορίου & Τουρισμού της Κύπρου, Νεοκλής Συλικιώτης. Στην έκθεση παρέστησαν  ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Ι. Λιβιτσάνος ,
o Δήμαρχος Κέρκυρας, Ι. Τρεπεκλής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΙΝ, Α. Δουβίτσας, η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της ΠΙΝ, Ανδρομάχη Δαγκλή, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, .Ι. Παπαβλασόπουλος, για το Δήμο Κέρκυρας η Δ. Γκερέκου και για την ΕΤΙΝ ο Σ. Θύμης.

 

 

 

                                                                              

 

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                 ΜΙΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

send to facebook
print
send to friend
Photo Gallery

Στοιχεία επικοινωνίας

Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας
31100 Λευκάδα, Ελλάδα
Τηλ: +30 26450 24539
Fax: +30 26450 24539
[email protected]