Τουριστική Έκθεση NEXUS Παιανία

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Nexus 29/03-01-04/2012, που διεξήχθη στην Παιανία.

          Η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας στην εν λόγο έκθεση , που εκπροσωπήθηκε από τους Λιβιτσάνο Ιωάννη και  Μίγκο Θεόδωρο,  πρόβαλε το νησί μας στην τουριστική αγορά του εσωτερικού και του εξωτερικού..

   Η παρουσία μας , μας έδωσε την δυνατότητα να ενημερώσουμε τους επισκέπτες τόσο για τις νέες τουριστικές δράσεις οι οποίες είναι προσανατολισμένες κυρίως στην πράσινη επιχειρηματικότητα όσο και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

    Η έκθεση κάλυψε όλο το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για τις μονάδες τουρισμού πετυχαίνοντας υψηλή επισκεψιμότητα και δίνοντας  ταυτόχρονα έναν αισιόδοξο τόνο για την δυναμική του Ελληνικού Τουρισμού.

    Ο Γραμματέας της Ένωσης κ. Μίγκος Θεόδωρος ήρθε σε επαφή με τους τουριστικούς πράκτορες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν το επιμελητήριο με την παρουσία  του Παναγιώτη Βρεττού, o Δήμος Λευκάδος, η  Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο κ. Άγγελος Καββαδάς καθώς και ο Παπα-Ζαμπέλης ο οποίος προώθησε τον θρησκευτικό τουρισμό.

    Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντοπίτες  μας, παραγωγούς, επιχειρηματίες και καταστηματάρχες, οι οποίοι  με τις προσφορές τους σε παραδοσιακά προϊόντα, βοήθησαν στο να γίνει μια πολύ πιο όμορφη και σφαιρική παρουσίαση του νησιού μας.

 

  

Με Τιμή

 

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γραμματέας

 

Λιβιτσάνος Ιωάννης                                   Μίγκος Θεόδωρος     

send to facebook
print
send to friend
Photo Gallery

Στοιχεία επικοινωνίας

Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας
31100 Λευκάδα, Ελλάδα
Τηλ: +30 26450 24539
Fax: +30 26450 24539
[email protected]